tiistai 1. huhtikuuta 2014

Neuvolakuulumisia

Tänään oli taas neuvola, ja kaikki hyvin! 
Syke löytyi samantien, tälläkertaa oli +130 (viimeeksi +140) joten meidän ryhmässä yksi odottava äitikin sanoi että poikasyke ;) Kohdun korkeuskin taas mitattiin ja sekin oli hyvä, enemmän lähempänä yläkäyrää mutta kuitenkin oikeassa paikassa. 


Painoakin oli tullut lisää, onneksi. Neuvolatäti paljasti nyt että oli viimekerralla sitä mieltä että paino olisi noussut hänen mielestään aivan liian vähän, mutta nyt ollaan kuulemma hyvällä mallilla :) Mullakun saa se paino nousta melkeinpä kuinka paljon vaan, eikä olla lähelläkään ylipainoa. Neuvolatäti käski jatkaa samaan malliin syömisen suhteen! 

Oli kuitenkin outoa nähdä vaa'an lukema, se kun oli enemmän kuin mitä olen koskaan painanut. Mutta silti vähän. Alle viisikymmentä kiloa toistaiseksi. 



Torstaina siis se rakenneultra mistä jo viimeviikolla kerroin, jännittää! En jaksa odottaa, toisaalta taas pelottaa niin pirusti että tuntuu ettei edes uskaltaisi mennä sinne. Uskon ja toivon kuitenkin että kaikki on hyvin. 


 - 20+2 

(Nyt ollaan 20+5) 

4 kommenttia:

  1. Hei paljon onnea teille, olisi hienoa saada postausta vaikka siitä mitä olette jo pienokaiselle hankkinut, esimerkiksi videolla ? :) hyvää jatkoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos paljon hyvästä ideasta, täytyykin katsoa jos tän saisi toteutettua jossain vaiheessa! Kiitos :)

      Poista
  2. Oon lukenu sun ihanaa vauvablogia ihan alusta asti, tosi kiva! Mut mietityttää toi sun paino, onks sul kaikki hyvin niinku muuten? Anoreksia? Tai jotain muuta ku oot niin hoikka!! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva että oot tykännyt, ja ollut ihan alusta asti mukana :) Joo, mulla on kaikki hyvin kyllä vaikka paino onkin alhainen :) Kannattaa googlettaa sellainen asia kuin biologinen paino, se saattaa selventää jtn! Tässä pieni pätkä biologisesta painosta; ''Paino hakeutuu ajan kuluessa ns. "biologiseen normaalipainoon", jos ihminen syö ja liikkuu normaalisti. Biologista painoa kutsutaan myös hyvinvointipainoksi, koska siinä painossa ihminen voi psyykkisesti ja fyysisesti parhaiten. Hyvinvointipaino ei välttämättä ole se, jonka olet asettanut itsellesi ihanteelliseksi painoksi.''

      Poista