keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Höpönlöpinää..

Mini taitaa viihtyä hyvin masussa, potkiikin/liikkuukin jo niin monesti päivässä että välillä joudutaan melkein miettimään nukkuukohan se ollenkaan.
Ja mitkä voimat! Hän on jo niin voimakas että kyllä tuntuu, varsinkin öisin on mukava herätä siihen että joku pitää jalkapalloharjoituksia masussa eikä millään tahtoisi lopettaa vaikka kuinka yrität :)

Itse sain liitoskivut kontilleni tosiaan hetki sitten, mutta toistaiseksi ne eivät ole menneet niin pahaksi kuin aluksi olivat. Koputetaan puuta ja toivotaan ettei menekkään!
Ollaan otettu tavoitteeksi käydä jokainen päivä edes pienellä lenkillä, nyt kun ilmatkin ovat parantuneet huimasti. On vain niin ihana istua pihalla ja vain olla, ei yhtään innoistaisi olla sisällä ja siivota, mutta sekin on kai sitä pakollista aina välillä...

Ensiviikolla on taas neuvola, ehkäpä viimeistään silloin tulen uudestaan päivittelemään..
Olette nyt kommentoineet että haluaisitte hankinnoista postausta, mielellään videolla. Mä voin yrittää joku kerta kuvailla noita vaatteita videolle, muita hankintoja meillä ei edelleenkään täällä ole.

Antakaahan lisää ideoita mistä voisin postailla, niin pääsen useammin postailemaan!
Ps. niille jotka eivät sitä tiedä, vinkuminen milloin postaan ei ole postausidea/toive ;)

Tässä vielä muutaman päivän takainen masukuva, kai? Mun muisti on huonontunut nyt todella paljon enkä muista enään mitään..


2 kommenttia:

  1. Heippa :) Liityin tänne sun uuteen blogiin lukijaksi :) itellä ei toi lukija palkki oikeen suostu yhteistyöhön joten en oo varma seurailetko jo meitä, mutta jos et niin tervetuloa :) http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ajatuksia synnytyksestä ja pikkuvauva ajasta ja jos liian henkilökohtainen niin postaus siitä millaiset rattaat, pinnasängyn jne meinaatte hankkia? :)

    VastaaPoista